Site-ul www.urbanbike.ro , numit in continuare URBANBIKE.RO, este propietatea S.C. Urban Mobility Bike S.R.L., numita in continuare UrbanBike, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/4294/2017 si avand CUI RO37300929.
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. UrbanBike isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina https://www.urbanbike.ro/termeni-si-conditii .

1. Accesul la informatiile de pe site
UrbanBike garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul URBANBIKE.RO si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei UrbanBike fara acordul prealabil scris al acesteia. Aveti un drept limitat, ne-exclusiv si revocabil de a crea o legatura web (link) catre pagina principala a site-ului UrbanBike.RO, sau catre orice alta pagina, atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru UrbanBike sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris a acordului nostru.
2. Comunicarea electronica
Cand vizitati UrbanBike.RO sau ne trimiteti email-uri, comunicati cu noi pe cale electronica. Sunteti de acord ca toate aceste comunicari: email-uri, note, conventii, newslettere, stiri, sau orice alt tip de informatii pe care noi le furnizam electronic, satisfac toate cerintele legislatiei nationale si europene. Acceptul dumneavoastra de a comunica cu noi pe aceasta cale, fie ca numai primiti aceste informatii sau si in cazul in care dumneavoastra ne trimiteti informatii pe cale electronica, reprezinta un accept echivalent cu semnatura olografa pe orice document fizic, ca si cum aceste informatii ar fi tiparite pe un suport fizic, in scris. Dumneavoastra, si UrbanBike.RO deasemenea, sunteti de acord sa respectati intocmai cele comunicate pe cale electronica, punand folosirea acestor comunicari sub incidenta prezentului document numit „Termeni si conditii”.
3. Dreptul de autor
Intregul continut al site-ului UrbanBike.RO – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea UrbanBike si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al UrbanBike a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Se permite folosirea site-ului UrbanBike.RO numai in limitele metionate in articolul 1 al prezentului document.
4. Comentariile si alte comunicari ale utilizatorilor
Utilizatorii care acceseaza site-ul UrbanBike.RO pot face comentarii la adresa lui si-a produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. UrbanBike isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.
UrbanBike nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii UrbanBike si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde in lume.
Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. UrbanBike nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document.
5. Despre produse si servicii
UrbanBike nu ofera nici o garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea si tinerea la zi a continutului, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).
Continutul UrbanBike.RO (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in stransa colaborare cu reprezentantii producatorilor respectivi in Romania. Din acest motiv, UrbanBike nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul UrbanBike.RO, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci. UrbanBike si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.
UrbanBike nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe site-ul sau. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de UrbanBike fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de UrbanBike de la acest client.
Produsele si serviciile sunt oferite „asa cum sunt” si in limita stocului disponibil. Din acest motiv UrbanBike isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a importatorului.
6. Despre preturi
Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site altfel. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.
In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre sistemul nostru informatic. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii nostri de vanzari. Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans prin diferite metode (OP, card bancar, etc), diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data primirii produsului.
7. Garantia produselor
Produsele cumparate prin intermediul site-ului UrbanBike.RO beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service autorizat pentru produsul respectiv. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de UrbanBike fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de UrbanBike de la acest client. Garantia produselor expediate prin curier se realizeaza la sediul UrbanBike, costurile de transport intrand in sarcina beneficiarului (clientului),
8. Linkuri catre alte site-uri, server, browser
Site-ul UrbanBike.RO este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea UrbanBike nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. UrbanBike nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului UrbanBike.RO.
UrbanBike nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul UrbanBike.RO. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.
9. Termenii de utilizare a newsletter-ului
Abonare si dezabonarea la newsletterul distribuit de site-ul UrbanBike.RO este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.
Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document (vezi articolele 4 – 10), iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea corespunzatoare pe site denumita „Confidentialitate”. UrbanBike detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site (vezi articolele 1 si 3), in concordanta cu prevederile acestui document.
Abonatii newsletter-ului UrbanBike.RO pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului UrbanBike.RO mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului document. In acest context, UrbanBike nu poate fi facut raspunzator sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.
UrbanBike isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, dupa o notificare in prealabil – sau – fara o notificare in prealabil, despre aceasta intentie, daca UrbanBike are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.
10. Dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe UrbanBike.RO, sau de informatiile prezentate pe acest site, si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului UrbanBike.RO, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.