Dacă din orice motiv, nu ești 100% mulțumit de un produs pe care l-ai cumpărat, poți să îl returnezi in termen de 15 zile calendaristice din momentul în care ți-a fost livrat de către curier. Simplu și fără bătăi de cap.

Dacă dorești să returnezi produsele, trebuie doar să ne contactezi și te vom îndruma. Înainte de aceasta, te rugăm să citești cu atenție condițiile politicii de retur de mai jos.

Politica de retur

Politica de retur prezentata mai jos se refera exclusiv la produsele comandate online si livrate prin curier. Nu pot fi returnate produsele aduse pe comandă dată de către client, acestea putând face doar obiectul garanției.
Recomandam ca produsele sa fie returnate in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate. Nu pot face obiectul returului produsele care prezinta urme de utilizare, care nu au toate accesoriile si etichetele intacte si nici cele care nu sunt prezentate impreuna cu toate documentele care le-au insotit: factura (se va prezenta in copie), chitanta de la curier (se va prezenta in copie), certificat de garantie, manual de utilizare (daca exista). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi sau alte deficiente de natura externa.
Dreptul de retur se pierde si daca produsul a fost intretinut defectuos sau au suferit interventia unor persoane neautorizate (spre exemplu ateliere de service neautorizate) sau daca produsul a fost folosit in alte scopuri decat cele pentru care a fost construit (de exemplu utilizarea in conditii extreme, de concurs, etc).
In cazul in care una sau mai multe componente ale produsului prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri sau alte deficiente de natura externa, UrbanBike isi rezerva dreptul de a accepta returul cu scaderea contravalorii respectivelor componente.
Toate cheltuielile de transport vor fi suportate de catre client, inclusiv in cazul neacceptarii returului sau a inlocuirii produsului.
In cazul in care returul indeplineste conditiile, iti vom returna banii in contul specificat de tine in formularul de retur sau pe card, daca ai platit cu cardul. Banii vor fi vizibili in contul sau pe cardul tau in maxim 14 zile calendaristice de la acceptarea returului.

Cheltuielile bancare legate de transferurile de bani, inclusiv pentru plata cu cardul  intra in sarcina clientului si vor fi scazute din valoarea rambursului.